DENİZLİ / PAMUKKALE - İncilipınar Anaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Papatyalar Sınıfı öğrencilerinin ve annelerinin giymiş olduğu yöresel kıyafetler eşliğinde kutlandı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Yunus HAPAK'a lösemi teşhisi konması sonrasında Kızılay işbirliği ile kan ve kök hücre bağışı kampanyası yapılımıştır. Okulumuz velilerinden ve Denizli çevresinden çok sayıda katılımcı ile kan ve kök hücre bankasına katkı sağlanmıştır. Bağışçılara teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU ETKİNLİK HAFTASI KAPSAMINDA KOSTÜM PARTİSİ VE SİNEMA GÜNÜNDEN GÖRSELLER

İNCİLİPINAR ANAOKULU VİTAMİN ŞENLİĞİ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ara

İNCİLİPINAR ANAOKULU OLARAK DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN KASIM AYI ETKİNLİK GÖRSELLERİ

KÜTÜPHANE GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İNCİLİPINAR ANAOKULU CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ